În Sâmbăta Floriilor, pe 27 aprilie 2013, începând cu ora 14:00 va avea loc Adunarea de tineret a Oastei Domnului din zona Galaţi, care se va desfăşura în Biserica Sf. Arhangheli din localitatea Malu-Alb, comuna Drăgăneşti, adunare care, cu ajutorul lui Dumnezeu, va fi transmisă în direct pe www.OasteaDomnului.tv.

Tema „tradiţională” a acestei adunării de tineret este: „Cu Domnul spre Golgota„.

Vă aşteptăm cu drag în număr cît mai mare iar cei care nu puteţi veni vă aşteptăm pe www.OasteaDomnului.tv.

Slăvit să fie Domnul!

4 Răspunsuri pentru “Adunare de tineret a Oastei Domnului din zona Galaţi”

 • balan gheorghe:

  Slavit sa fie Domnul. Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fac tot posibilu sa ajung.

 • Iosif Daniel:

  Slavit sa fie Domnul!

  Adunarea va avea loc in localitatea Malu-Alb, comuna DRAGANESTI.
  Va asteptam cu drag!

 • Orosanu Gabriel:

  Slavit sa fie Domnul! Bunul Nostru Dumnezeu sa Binecuvinteze Adunarea si Biserica de la Malu Alb, si pe fratii si surorile de acolo si nu numai! Sa coboare Domnul in mijlocul Adunarii pe data de 27 aprilie si sa reverse Duhul Sfant peste Adunare, caci unde sunt adunati 2-3 in Numele Lui v-a fi si El in mijlocul lor! Rugativa si pentru mine pacatosul, cel mai de pe urma! Doamne Ajuta

 • Slavit sa fie Domnul !

  Multumim Domnului,fratilor batrani de sacrificiu din localitate,parintelui din sat,fratilor tineri si mai putin tineri din zona si nu numai,care prin binecuvantare si participare au incheiat atat de frumos si duhovnicesc, traditionalele noastre adunari de tineret pe zona Galati!
  Ma doare sufletul ca multi dintre fratii nostri tineri din Galati nu vor sa sprijine aceste frumoase adunari zonale, ci ,,in numele dragostei si unitatii fratesti” prefera altele mult mai indepartate si mai,,ostasesti”.
  Domnul sa ne ierte pe toti, si pentru ca iata, este saptamana mare, cand Domnul iarasi sufera atat de amar pentru noi,sa ne ajute El sa iertam si sa uitam si noi tot ce ne-au gresit altii.Amin.Slavit sa fie Domnul!

Lasă un răspuns

mai 2016
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Categorii
Video
Colecţia Isus Biruitorul
Lumina de la Certege

Calendar
Icoana Zilei
Sinaxar
Biblioteca
Vă recomandăm
Medalia Oastei