Anunţuri

Adunarea de Tineret pe Țară a Oastei Domnului – Cluj-Napoca, sâmbătă, 18 aprilie 2015

După doăzeci de ani de la ultima Adunare de Tineret pe Țară ținută în municipiul Cluj-Napoca, revenim în orașul de pe Someș spre a da o nouă mărturie despre cunoașterea lui Dumnezeu. Astfel, sâmbătă, 18 aprilie 2015, tineretul Oastei Domnului este chemat la Adunarea specifică elanului tineresc în Hristos, spre a dezbate tema generală și subpunctele acesteia:

Tema generală: Cuvântul lui Dumnezeu în viața tinerilor
Referate ( și răspunsuri la referate )
1) Cuvântul Revelației, temei al cunoașterii lui Dumnezeu;
– Răspuns.
2) Citirea și tâlcuirea Cuvântului lui Dumnezeu;
– Răspuns.
3) Viațăa tânărului întru Cuvânt;
– Răspuns.
4) Tânărul ostaș și sabiaCuvântului;
– Răspuns.

Locul de întâlnire este Catedrala Mitropolitană, unde cu toții vom participa la Sfânta Liturghie, care va începe dimineața, la orele 8:00, urmată de următorul program:
– între orele 10:30-12:00 – pauză de masă;
– între orele 12:00-13.00 – deplasarea în coloană cu cântări de marș în cinstea Învierii și a tinereții ostășești către locul de desfășurare a adunării: Cinematograful Florin Piersic, din Piața Mihai Viteazul;
– între orele 13:00-18:30 – desfășurarea propriu-zisă a adunării.

Rugăm tineretul Oastei Domnului de pretutindeni, din țară și de peste hotare, să-și pună pe inimă de a participa la această mare sărbătoare a tinerilor ostași, marcând în mod deosebit acest unic eveniment. Rugăm ca fiecare Adunare să desemneze minim trei tineri să poarte costume naționale și steagurile Oastei la Sfânta Liturghie și în fruntea marșului. De asemeni, toți preoții participanți sunt rugați să-și aducă veșminte albe.

Vă așteptăm cu toată dragostea!

Sfatul Frățesc Operativ al Oastei Domnului

Lasă un răspuns