Preaiubiți frați și surori!

Și anul acesta cu ajutorul Domnului, s-a finalizat un nou CD de colinde cu titlul de mai sus. Sunt înregistrate și instrumentate zece colinde cu vocile următorilor frați: Mihăluță Alecu, Sandu Donici, Petru Iosif și Petru Vrabie care interpretează un colind cu sora Mihaela Munteanu.

O parte din aceste melodii, șase la număr, sunt colinde noi, cu texte ale fratelui Traian Dorz,  două texte ale fratelui Costel Rotaru, trei colinde sunt din cartea de cântări a Oastei Domnului și unul din cartea ”Osana Osana, toate acestea nefiind înregistrate până acum.

Clopoțel din turlă veche, text al fratelui Traian Dorz, apare pentru prima dată cu o melodie nouă, care poate fi învățată foarte ușor, ca toate celelalte și prinde bine la un grup de colindători.

Dacă dorim să învățăm colindele noi, trebuie procurate din timp de la Librăria Cartea de Aur – Sibiu. Prin intermediul acestui mesaj, cerem permisiunea unui apel pentru frații de pretutindeni care țin de colportaj, să procure din timp prin comandă la Sibiu, de tot ce au nevoie, pentru că de la aceste centre de distribuție frații așteaptă noutăți audio și nu numai. Prin comanda la timp se poate ține mai bine sub control situația multiplicărilor, coperților etc.

Să dea Bunul Dumnezeu ca aceste Colinde ale Nașterii Domnului, să ne apropie mai mult unii de alții în dragoste și iubire frățească. În felul acesta mai uniți să ducem Solia Lucrării Oastei Domnului mai departe, așa cum au adus-o până la noi Înaintașii noștri!..

Sava Constandache

Lasă un răspuns

decembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Noi    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Colinde
VIDEO
COLECŢIA ISUS BIRUITORUL
LUMINA DE LA CERTEGE

CALENDAR
ICOANA ZILEI
SINAXAR