Postări cu etichetele: ‘OasteaDomnuluiTV’

Reamintim și anul acesta faptul că toți cei care depun la termen declarațiile de venit au posibilitatea să redistribuie 2% din impozitul pe care îl datorează statului către o asociaţie non-profit.

DIRECŢIONEAZA 2%
DIN IMPOZITUL PE VENIT

CĂTRE ASOCIAŢIA MISIONARĂ “OASTEA DOMNULUI”
DIN CADRUL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE

Termenul de depunere: 25 mai 2017

Citeşte în continuare »

La aniversarea a 128 de ani de la naşterea Părintelui nostru duhovnicesc, să ascultăm o minunată relatare a fratelui Traian Dorz despre caracterul, despre persoana, despre lucrarea şi despre activitatea Părintelui Iosif TrifaParintele Iosif Trifa

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţiei Sale,  Dr. Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ar­dea­lului, comemorarea din acest an a tre­cerii la Domnul a Părintelui Iosif Trifa, în­te­meietorul pământesc al Oastei Dom­nului, va avea loc în zilele de 13 şi 14      fe­bruarie.

Cu această ocazie, în ziua de vineri, 12 februarie, începând cu orele 19:00, va avea loc, în Aula Casei Oastei din Sibiu, Sfatul Frățesc Operativ al Oastei Domnului.

A doua zi, sâmbătă, 13 februarie, începând cu orele 8:30, se vor desfășura, tot în Aula Casei Oastei, lucrările Sfatului Frățesc Lărgit al Oastei Domnului.

De asemenea, sâmbătă, între orele 14:00 – 17:00, va avea loc, la Casa Oas­tei, deja tradiţionala Adunare de Tineret.

În continuare, la orele 17:30, din cur­tea Casei Oastei, strada Ch. Darwin, nr. 11, se va pleca, în coloană de marş ostăşesc, către Catedrala Mitropolitană, pentru a participa la slujba Vecerniei, ce va începe la orele 18:00, după care, tot în Catedrală, se va desfăşura Adunarea Oastei Domnului.

A doua zi, duminică, la orele 6:30, co­loana ostăşească va porni de la Casa Centrală a Oastei către Cimitirul Central Dumbrava, unde se vor săvârşi Sfânta Liturghie şi Parastasul, în memoria Pă­rintelui Iosif, şi Adunarea Oastei de come­morare şi cinstire a marelui nostru îna­intaş, până la orele 13:30.

Nădăjduim că Părintele nostru Iosif se roagă permanent lui Dumnezeu pentru ca lucrarea Sa de pe pământ să se afle şi de data aceasta sub ploaia de binecuvântări a Duhului Sfânt, astfel încât să ne regăsim fiecare locul şi rostul mântuirii noastre întru ea.

Cu ajutorul Domnului, toate manifestările anunţate mai sus vor fi transmise în direct la www.OasteaDomnului.tv.

Slăvit să fie Domnul!                                               Sfatul Frăţesc Operativ

zburati cantari

Pentru cei din străinătate care vor să facă un transfer bancar și au nevoie de Codul Swift acesta este: BRTLRO22.

Cuvânt la Adunarea Oastei Domnului Galaţi – 30 noiembrie 2013.

Cuvânt la Adunarea Oastei Domnului Galaţi – 30 noiembrie 2013.

Vorbirea Pr. Claudiu Melean la Adunarea Oastei Domnului din Biserica Sf. Ilie  – Cluj

Fr. Vasile Bogdan
De la adunarea Oastei Domnului din Biserica Ortodoxă Sf. Ilie (Cluj, 9 iun. 2013)

La OasteaDomnului.TV, am transmis în direct de la Milcov, jud. Vrancea – Adunarea locală de comemorare a înaintaşilor Oastei Domnului, printre care vrednicul de pomenire Fr. Grigore Anton, adunare care a avut loc în Biserica ortodoxă „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril” din localitate.

Urmăriţi mai jos înregistrarea needitată.

„Ne-am propus să deschidem un dialog care pare, la prima vedere, imposibil: un rocker rebel întâlnește un preot lipsit de prejudecăți pentru o confruntare curajoasă de idei. Invitații ediției au fost sunt preotul Claudiu Melean și Fotzey, membru al trupei Truda, trupa de rock cunoscută pentru mesajele lor împotriva bisericii. Ei au discutat despre muzică, biserică, credință, mituri. Există sau nu incompatibilitate între rock si biserică? Invitatii au încercat să raspundă acestei întrebări.” – Realizatorii Emisiunii „SOS – Dialoguri (Im)posibile” – Ediția din 19 martie 2013 – LookTV.

–Varianta needitată–

Sâmbătă: – Adunarea de la Biserica Întrarea Maicii Domnului în Biserică din Sibiu- Paroh: Pr. Prof. Vasile Mihoc

Dumincă: – Adunarea de la mormântul Părintelui Iosif Trifa

Poate sunteți interesat și de:

Poate sunteți interesat și de:

noiembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Oct    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
CATEGORII
VIDEO
COLECŢIA ISUS BIRUITORUL
LUMINA DE LA CERTEGE

CALENDAR
ICOANA ZILEI
SINAXAR