Oastea Domnului

27 martie 2006 -27 martie 2018. Radio Oastea Domnului a împlinit 12 ani de existenţă

În urmă cu doisprezece ani de zile, Radio Oastea Domnului începea emisia on-line, ”cam pe la ora când scriu acest mesaj, ora 21, dintr-un computer din sufrageria casei unde locuiam, ceea ce peste puţin timp s-a numit „Radio Oastea Domnului” a început să trimită în spaţiul internet primele cântări care împlineau vorba Poetului „Zburaţi cântări, pe dragoste şi unde…” spunea unul din fraţii fondatori, la un an de radio, adăugând și următoarea rugăciune pe care noi o repetăm an de an, plini de mulțumire și recunoștință Dumnezeului nostru care ne-a dat acest dar:

Doamne, au trecut doisprezece ani! „[…] şi nu întotdeuauna am fost vrednici de Lucrarea pe care ne-ai încredinţat-o, dar ai turnat mereu bucurii şi binecuvântări peste noi mai mult decât meritam.

Recunoştinţă veşnică Domnul nostru şi te rugăm să rămâi cu noi, chiar dacă uneori uităm să te chemăm. Suntem încredinţaţi că în slăbiciunea nostră, Tu ai fost mereu cu noi şi ne-ai luat pe braţele Tale, ne-ai mângâiat şi ne-ai întărit, ne-ai dat înţelepciune şi putere.

Doamne, fii Tu, pe mai departe, Candela paşilor noştri şi Îndrumătorul noastră! Numele Tău, am vrut să fie slăvit, Părinte, iar fraţilor noştri dragi, să le fim mângîiere şi încurajare. Astăzi când Oastea Ta suferă, am dorit să ne cunoaştem bogaţia de Har Ceresc, pe care ne-au lăsat-o înaintaşii, am dorit să cântăm smerit o cântare, am dorit să împărţim bucurile întâlnirilor noastre cu fraţii.

Cu ochii scăldaţi în lacrimi şi cu inimile pline de bucurie sfântă, spunem: mai îndură-te de noi, la acești opt ani Părinte… şi poate fiinţele noastre slabe îţi vor aduce mai mult ROD…”

La ceas de sărbătoare, mulțumim tuturor celor care au ascultat, au încurajat şi au susţinut financiar acest proiect. Mulțumim celor care au purtat în rugăciunile lor pe cei implicați în funcționarea radioului. Mulţumim celor care ne-au dat încrederea lor.

La mulți ani ROD! La mulți ani cu „Rod” frumos tuturor fraţilor şi surorilor!

Slăvit să fie Domnul pentru toate!

6 Comments

  • doinel 28 martie 2013

    La multi ani ROD !!! Dumnezeu sà và binecuvinteze,sà ne puteti trimite mereu càntàri… pe „unde” noi, nu mai putem pàtrunde.Slàvit sà fie Domnul!

  • moldovan paraschiva 29 martie 2013

    Slavit sa Domnul!!! L a Multi Ani !!!! ROD. sanatate si bucurii duhovnicesti ,,,,, Va multumim pt cantari si tot ceea ce faceti pt .sufletele noastre ,,,,,,,,, Domnul sa va dea ,,MANTUIRE ;;;

  • Ionatan 29 martie 2013

    Multi ani cu ROD!

    Sapte ani….e varsta la care copii intra la scoala, e varsta la care jocurile sunt lasate pentru a invata „abecedarul” vietii, dar ROD-ul nostru a fost un copil de exceptie a invatat intr-un an cat altii in zece.

    Ii multumesc Domnului ca la acest frumos inceput am luat si eu intr-o foarte mica masura parte. Dumnezeu a lucrat prin fratii care au declansat aceasta actiune de a emite in mediul online si ceea ce a rasarit timid din pamant cu 7 ani in urma, udat de entuziasmul mai multor frati tineri si poate nepriceputi, prin ingaduinta Domnului a ajuns un vlastar al acestei Lucrari, un alt mijloc modern de a transmite Vestea cea Buna pe intreg cuprinsul lumii. Ba chiar Rodu-ul e binecuvantat intre timp cu alti frati, Video ROD si pagina de internet „OasteaDomnului.ro. Peste toate incercarile inerente oricarui inceput aceasta lucrare a razbatut si nu e putin lucru.

    Gandindu-ma la bucuria pe care o impartasea fr. Traian Dorz in cartea Istoria unei Jerfe cand pomenea de fratii de peste hotare si la expansiunea pe care Lucrarea Oastei o cunoscuse in acele vremuri de pana in ’89 cred cu tarie ca aceste tinere mijloace au fost binecuvantate chiar de inaintasii Lucrarii si randuite sa ajute la o mai frumoasa partasie spre slava Domnului oriunde pe acest pamant.

    Dupa 7 ani Radioul Oastei are inca nevoie de ajutorul nostru si sprijunul nostru are nevoie de dragoste si implicare pentru ca vlastarul de azi sa ajunga in timp copacel si mai apoi cat Domnul va randui un copac falnic si de nezdruncinat, un martor al lucrului bine facut pentru raspandirea Evangheliei lui Hristos.

    Sa binecuvinteze Domnul ascultatorii acestui post si pe cei implicati in aceasta lucrare sa ii intareasca cu putere de munca si pricepere iar rod-ul sa se intoarca insutit.

    Slavit sa fie Domnul!

  • Florinel 30 martie 2013

    Ma rog Domnului ca El sa intareasca si sa rasplateasca pe toti cei care isi aduc aportul la binecuvantarea ascultatorilor de pretutindeni prin ROD!

  • Claudiu 4 aprilie 2013

    Dumnezeu sa va binecuvateze pentru truda cu acest post de radio

  • marianeagu 28 martie 2015

    La multi si rodnici ani celor care emiteti in eter din Comorile Nemuritoare ale Oastei Domnului !
    Domnul va va rasplati !

Lasă un răspuns