|
| Autor |
Mesaj |
| < Despre forum ~ Moderatori |
|
Trimis
Vin 23 Mar, 2007 11:38 am
|
|
|
Moderator
Data înscrierii: 11/Iun/2005
Locație: Galați
|
|
Slăvit să fie Domnul!
În ultimele zile ați observat cîteva modificări, aici pe forum și desigur nu ne vom opri aici. E vorba de o îmbunătățire și chiar o "primenire" într-un nou format al forumului nostru.
În primul rând, "Forumul tinerilor de la Oastea Domnului" a devenit "Forumul Oastei Domnului" adică al tuturor ostașilor de orice vârstă, așa că frațiilor, nu mai aveți nici o scuză!
Apoi, s-au împărțit mai bine subiectele de discuție și de interes și, aici constă noutatea, fiecare subiect are un "responsabil", un nou moderator, după cum urmează:
Anunțuri - Fr. Aurel Matei
Informații - Pr. Iosif Toma
Radio Oastea Domnului - subsemantul si Fr. Romeo Petrașciuc
"Cercetați Scripturile" - Pr. Petru Roncea
Puterea rugăciuni - Pr. Iosif Toma
Izvoare de Har din Biserica Ortodoxă - Pr. Ilie Mirel
Atelier literar - Fr. Costel Bălan
Fericiții noștri înaintași (cu toate secțiunile) - Fr. Costel Rotaru
Oastea copiilor - Fr. Costel Bălan
Relațiile și preocupările tinerilor - Fr. Nelu Lazăr
Familia creștină - Pr. Petru Roncea și Pr. Ionel Roncea
Forum - informații utile (cu toate secțiunile)- subsemantul
Discuții libere - Pr. Claudiu Melean și Fr. Nelu Duca
Sărbători cu bine - subsemnatul
Atitudini - Fr. Romeo Petrașciuc
În curînd vom completa forma grafică și vom îmbunătăți regulamentul standard al acestui forum.
Ca și până acum, așteptăm de la participanții acestui forum, în primul rând de la ostași, maturitate duhovnicescă în postarea mesajelor, atitudini responsabile, potrivite cu calitatea și mai ales numele de creștin, urmaș al lui Hristos Domnul, scopul final al acestui forum, fiind creșterea noastră duhovnicească.
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Slăvit să fie Domnul! |
_________________ Tinerii nu au nevoie de "jandarmi" dar de modele duhovnicești, în față cărora, plini de uimire și admirație, să-ți dorești să faci la fel. |
|
|
|
|
 |
|
Trimis
Lun 03 Sep, 2007 11:10 am
|
|
|
Moderator
|
|
Datorită obligațiilor de serviciu, în cadrul redacției de la Iisus Biruitorul, frații Aurel Matei si Costel Bălan și-au exprimat dorința de a nu mai fi moderatori pe Forumul Oastei Domnului.
Le-am respectat dorința și nu mai sunt.
Rămîne de văzut ce se va face cu ceilați care și-au asumat responsabilități. |
_________________ Tinerii nu au nevoie de "jandarmi" dar de modele duhovnicești, în față cărora, plini de uimire și admirație, să-ți dorești să faci la fel. |
|
|
|
|
 |
|
Trimis
Mie 19 Mar, 2008 1:44 am
|
|
|
De-a casei
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
|
Slavit sa fie Domnul!
Am o propunere, in urma unor abordari de ale unor persoane care au auzit de Oastea Domnului, de cand cu succesul lui Costel Busuioc. Mi-au zis ca au cautat pe forum mai multe despre Oastea Domnului, dar doreau mult mai mult.
Propunerea mea este sa se deschida o sectiune intitulata ,, Ce este Oastea Domnului" in care sa se posteze cat mai multe informatii.
Cred ca e urgent!
P.S. Ma gandesc ca ar fi bine sa se spuna si cate ceva despre ..Ce NU este Oastea Domnului"...asta pentru a elimina ideile cum ca oastea este o secta sau orice altceva ar mai putea aparea in mintea celor necunoscatori.
Iertati-ma de propunere daca nu vi se pare prea buna! |
Ultima modificare efectuată de către Miriam la Vin 21 Mar, 2008 7:17 am, modificat de 1 dată în total |
|
|
|
|
 |
|
Trimis
Mie 19 Mar, 2008 7:44 am
|
|
|
Administrator
Data înscrierii: 10/Iul/2006
Locație: Piatra Neamț
|
|
Secțiunea propusă de frăția ta soră Miriam, va apărea pe forum în curând.
Cum și ce va trata această rubrică, vom stabili în cadrul Sfatului Operativ de la Sibiu, sâmbătă 22 martie. |
_________________ Slăvit să fie Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos! |
|
|
|
|
 |
|
Trimis
Mar 25 Mar, 2008 5:54 pm
|
|
|
Moderator
|
|
Conform hotărârii Sfatului Frățesc Operativ care a avut loc la Sibiu, în data de 22 martie a.c., fratele Nelu Lazăr a fost numit administrator al acestui forum și al sitului www.oasteadomnului.ro.
De asemeni, moderatorii acestui forum vor fi: frații Nelu Duca și Sorin Micuțiu și subsemnatul.
Slăvit să fie Domnul! |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
phpBB si NoseBleed
|
|