Anunţuri

Comemorarea fratelui Traian DORZ (20-21 iunie 2015)

mormant_dorzSărbătoarea de comemorare a înaintașilor bihoreni, prin care ne manifestăm recunoștința și mulțumirea către Domnul răsplătirilor pentru fericiții noștri înaintași, va începe sâmbătă, 20 iunie, a.c., de dimineață ( orele 9:30) cu Sfânta Liturghie, la biserica din Săucani, lângă mormântul fra­telui Popa Petru, un adevărat camarad de arme al fratelui Traian Dorz.

La orele amiezii acestei zile, în drum spre Mizieş, vom face un scurt popas comemorativ  la părintele Teodor Heredea (Gavriş), la locul odihnei sale din cimitirul din Beiuş.

Seara, vom poposi la Mizieș, lângă locul odihnei celei de veci a fratelui Traian Dorz, acest neuitat psalmist și martir al Oastei. Vecernia săvârșită întru Lumina lină ne va însoți în cântare, cuvânt și poezie spre adunarea de comemorare a vrednicului nostru înaintaș.

A doua zi, de dimineaţă, dumini­că, 21 iunie, se va săvârşi Sfânta Liturghie şi se va continua adunarea de încheiere a pelerinajului nostru comemorativ bihorean, la care ne aşteaptă, şi în acest an, Frăţietatea Oastei din zona Bihorului.

 Sfatul Frăţesc Operativ

1 Comment

Lasă un răspuns