Radio Oastea Domnului emite din Sibiu, de la Casa Centrala a Oastei Domnului. Difuzam zilnic 24/24 h, cântari, poezii, predici, meditatii, conferinte, cuvinte de învatatura si rugaciuni din patrimoniul duhovnicesc al Oastei Domnului si al Bisericii Ortodoxe.

Cu ocazia unor adunari mari ale Oastei Domnului, acestea se transmit în direct. Anunturi emisiuni, transmisii în direct sau înregistrari, discutii si sugestii se pot gasi pe Forumul Oastei Domnului aici.

Radio Oastea Domnului emite numai aici pe internet si poate fi ascultat în aceasta pagina web, pe mobil (24 kbps) sau pe orice player extern (Ex.: Winamp, VLC, Windows Media Player, etc). Apasa aici pentru PlayList.

Zburati, cântari, în patru zari, pe dragoste si unde,
patrundeti voi pe unde noi nu mai putem patrunde!
Marturisiti pentru Hristos, convingeti constiinta
ca totul este-n veci frumos când biruie Credinta!
Zburati, cântari! Zburati cântari!…

Zburati, cântari, spre zeci de tari, chemând la rugaciune
un legamânt prin Duhul Sfânt pe toti sa ne-mpreune!
Cutremurati pentru Hristos, trezind trairea vie,
ca tot este-n veci frumos în pace si-n fratie!
Zburati, cântari! Zburati cântari!…

Zburati, cântari, în departari, spre-a lumii-ntregi popoare,
înflacarati pe mii de frati spre-o unica lucrare!
Apropiati pentru Hristos spre-o unica-nfratire,
caci tot ce-i vesnic si frumos sta-n pace si-n iubire!
Zburati, cântari! Zburati cântari!…

Zburati, cântari, spre tari si mari, pe dragoste si unde,
purtând cu drag al Crucii steag cât veti putea patrunde!
Îngenunchiati pentru Hristos întreaga omenire,
s-a ajungeti toti în Mai Frumos o unica-nfratire!
Zburati, cântari! Zburati cântari!…

Traian Dorz

Contact cu operatorii, anunturi emisiuni, pe Yahoo Messenger:

Urmariti-ne si pe

250 Răspunsuri pentru “www.Radio.OasteaDomnului.ro”


 • gabi:

  Slavit sa fie Domnul! Dupa ceva vreme in care nu am mai putut asculta ROD, ma bucur nespus de mult pentru ca va aud din nou!!! Dumnezeu sa va binecuvinteze!

 • iosif:

  Hristos a Inviat si Slavit sa fie Domnul.

  Eu si familia mea care ascultam zilnic ROD am dori sa puneti si alte pilde decat cele care sunt acum macar cateva mai noi ca sa ne bucuram si noi mai mult ca atunci cand este redata o pilda noi oprim lucrul nostru si ascultam pilda.

  Multumesc pentru intelegere!
  Slavit sa fie Domnul!

 • Suciu sorin daniel:

  Slăvit să fie Domnul! Iubiţi fraţi, ascult cu deosebită plăcere ROD, dar cred că prea mult sunt difuzate cuvintele critice la adresa mitropolitului Nicolae Bălan ale fratelui Traian Dorz. Nu cred că mai foloseşte cuiva acest lucru. Este adevărat că s-au făcut greşeli şi abuzuri, este lăudabil că fraţi râvnitori au suferit, s-au jertfit şi au păstrat aprinsă flacăra OD. Dumnezeu va judeca şi va da fiecăruia ceea ce se cuvine. Personal mă folosesc însutit mai mult de cugetările, tâlcuirile şi creaţiile frtelui T. Dorz. Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toţi, şi să poarte de grijă Bisericii Sale. Cu frăţească dragoste, cerând iertare dacă am provocat vreo supărare, pr. Sorin Suciu

 • emilia:

  SLAVIT SA FIE DONUL!aici in Italia din aprilie nu mai pot asculta ROD,imi dau seama ca prin alte parti se aude ,a-ti schimbat site-ul sau ce se intamplat, va rog,vreu sa aud din nou ROD,VA MULTUMESC SI MII DE BINECUVANTARI!

 • Doinel:

  Multumim fratilor de la radio Oastea Domnului pentru dedicarea deosebita pe care o depun dar si fratilor si surorilor care canta in Domnul pentru noi(fr.Sandu Donici,fr.Costel Mistreanu,fr.Sava Costandache,pr.Marian Marcus,fr.Ovidiu Contis,pr. Mihail Jar,fr.Culita Mihaila,sorei Eliza Tanase,sorei Petrita Iordache,surorile Cristea,fratiorilor mai mici si foarte draguti si a multora altii)care nu cred ca am loc aici sa mai scriu.Dumnezeu sa va binecuvinteze! Slavit sa fie Domnul!

 • Multumim muuult de tot pentru transmisiile de pe Radio Oastea Domnului (ROD)!

  S.S.F.D.

 • Ileana:

  Ascult cu multă bucurie cintarile sunt o adevarata comoara lăsată noua urmasilor
  As mai dori sa-l a ascult si pe pr.cristian pomohaci
  Nu înțeleg dece nu îl puneti deloc ?
  Sper sa primesc răspuns
  Slăbit sa fie Domnul !

 • rebeca:

  Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pentru rabdarea si efortul depus zilnic pentru hranirea noastra sufleteasca… S.S.F.D.

 • petruta.amuh...:

  Dumnezeu sa va binecuvanteze…………..pe toti care se trudesc inca sa ne mai dee harana sufleteasca.S.S.F.D.

 • DUMNEZEU SA VA BINECUVAINTEZE….FACASE VOIA LUI.IN CER SI E PAMANT……S.S.F.D.

 • Duliga Semida:

  Slavit sa fie Domnul pentru ce face-ti!!!…..doar ce am aflat de postu acesta si vreau sa va spun ca-mi place foarte mult…Domnul sa va binecuvinteze pentru tot ce face-ti!!! HAR SI PACE DE LA DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS!!!!

 • genoveva:

  lamultiani in noul an!cu intelepciune si dragoste de Domnul!amfost la adunarea OD din suceava la Casa de Cultura, suceava, mi-a placut predica despre taina pocainteisi implicit evanghelia din acea duminica,dar am observat la un frate ca a minimalizat importanta unei alte taine cea a botezului canu arevaloare la copii.aceste taine nupot fi separate sunt 2 conditii esentiale ale mantuirii pentru ca fara botez nu putem mosteni imparatia cerurilor insotita de taina pocaintei. In copii lucreaza duhul sfant dupa botez,sarcina parintilor este aceea de a forma copii crestin ortodocsi printr-o educatie corespunzatoare. sanu se lase fratii atrasi de predici sectarecaci si ele vorbesc de pocainta,botezul reprezinta prima conditie de crestin pentru ca zilele omului sunt ca florile campului.Doamne ajuta sa crestem in dragoste si la cat mai multeadunari in biserica.in cartierul unde stau eu sunt 2 biserici unde se fac adunari.

 • Nelu:

  As sugera administratorilor sa inregisreze ROD pe aplicatia TuneIn Radio spre a putea asculta si pe IOS si pe Android

 • C.Editor:

  Am aplicat pentru înregistrarea în aplicaţia TuneIn Radio… Probabil în 48 de ore se va vedea rezultatul… Mulţumim pentru sugestie!

 • andrei:

  foarte frumos

 • andrei:

  nu merge radio se intrerupe .ce as putea sa fac

 • rodica:

  ascult cu placere si ma face sa trec cu rabdare peste toate incercarile vietii.Sa va ajute Domnul ca sa aveti cat mai multe cantari si poezii frumoase ,iar cei ce se straduesc pentru a duce cantarile in sufletele noastre sa i binecuvanteze Dumnezeu.

 • rozalia:

  ascult in fiecare duminica.ma linistesc cantarile si predica .multumesc pt. acest post

 • Ascult cu placere simi unge sufletu,is foarte frumoase.

 • m.nicu:

  felicitari echipei, foarte frumos.

 • opreanbeni:

  slavit sa fie DOMNUL!

 • Nelu:

  Din nefericire ROD nu functioneaza pe aplicatia Tunein Radio. Se mai poate face ceva?

 • ionel padureanu:

  pentru prima data ascult acest post ; foarte frumos ;Doamne Ajutane

 • ionel padureanu:

  slavit fie domnul

 • C.Editor:

  Le-am trimis din nou datele pentru streaming celor de la TuneIn. Sperăm să se rezolve zilele acestea. Am mai aplicat o dată, a mers o vrem şi apoi a apărut din nou eroarea… Ne pare rău pentru neplăcere… Slăvit să fie Domnul!

 • C.Editor:

  Mulţumim tuturor celor care v-aţi exprimat aprecierile, celor care ne încurajaţi şi susţineţi, cu rugăciune, cu cuvântul bun… Să ne fie toate spre mântuire!

 • C.Editor:

  În veci amin!

 • SLAVI SA FIE DOMNUL ! DOMNUL sa va binecuvinteze ptr. ceea ce faceti ptr. noi ! sinteti minunati ! va ascult cu mult drag si placere dis de dimineata ! multumesc inca o data . :)

 • rozalia:

  multumesc pentru acest post.ascultand ma simt mai aproape de DOMNUL.

 • Slavit sa fie Domnul ! va multumesc din suflet ptr. programul din aceasta dimineata ! CINTARILE acestea sint un balsam pe sufletul si inima mea acum ! LE ASCULT CU LACRIMI IN SUFLET SI MULTUMIRI MII PTR. SCUMPUL NOSTRU MINTUITOR !!!! DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE CU VIATA VESNICA !

 • Slavit sa fie Domnu!va multumesc pentru program.

 • Hristos a inviat as vrea daca se poate sa puneti cantarea te iubesc iisuse de parintele marian marcus caci imi place foarte mult caci am ascultat cu vreo 10 ani in urma si as vrea so mai ascult inca odata va rog mult Slavit sa fie Domnul!

 • As vrea sa stiu daca anul acesta se mai organizeaza cu ajutorul Lui Dumnezeu tabara pentru copii-adolescenti(10-15 ani)..S.S.F.D.

 • Andreea T:

  Slavit sa fie Domnul!!
  Unde as putea si eu sa gasesc melodia “O, cat de mult Iisuse -as vrea”?
  Nu mai stiu sigur cine o canta. Daca am retinut era fr. Daniel…??
  Eu vreau sa invat cantari noi si daca ascult vreuna care imi place incerc sa o invat, dar pe aceasta nu am gasit-o pe tezauroasteadomnului.ro…si in alta parte nu stiu unde sa caut…

  Va multumesc.
  Domnul sa va rasplateasca aici si in vesnicie tot ceea ce faceti prin acest post de radio, care il marturiseste pe El si ne vorbeste sufletelor noastre.

  cu dragoste frateasca,
  Andreea

 • C.Editor:

  În veci amin, Andreea! Cu “puţină osteneală”, printr-o simplă căutare pe google sau youtube se pot găsi multe cântări ale Oastei Domnului pe internet. E adevărat, puţine din bogatul tezaur al Oastei Domnului şi – mai puţine interpretate în duhul frumos şi cald al Oastei Domnului şi cu melodia lor. Cele mai multe le găseşti ascultând Radio Oastea Domnului sau achiziţionându-le de la Librăria Cartea de Aur.

  Cantarea “O, cât de mult” o poţi găsi aici http://youtu.be/I7v76R7Vo_Y

  Ne bucurăm că mai sunt suflete care doresc să înveţe şi să cânte “o cântare nouă”. Slăvit să fie Domnul!

 • Ema:

  Multumesc lui Dumnezeu ca exista Oastea Domnului

 • Ema:

  Slavit sa fie Domnul http://www.Radio.OasteaDomnului il ascult este cel mai frumos sait

 • SLAVIT SA FIE DOMNUL !!!! Domnul sa a binecuvinteze pe toti ceei ce ne mingiiati sufletele si inimile prin frumoasele dv,. programe …

 • David:

  Slavit sa fie Domnul ! Va rog sa- mi spuneti cum pot sa ascult radio Oastea Domnului pe telefon Iphone . Am instalat mai multe programe de radio de pe APP Store si nu merge.
  Multumesc

 • Raul:

  In veci amin
  Incercati sa introduce-ti in aplicatie datele pentru streaming:
  ip server 188.26.113.227
  port 8000 – pentru 128kbps
  port 7000 – pentru 24 kbps
  sau daca cere adresa introduceti:
  188.26.113.227:7000
  sau
  http://188.26.113.227:7000/
  sau
  http://188.26.113.227:7000/listen.pls
  Sa ne spuneti daca va merge

  Slavit sa fie Domnul!

 • David:

  Slavit sa fie Domnul ! Am reusit sa instalez ROD. Ce n-am stiut e ca trebuia sa-mi instalez un program pentru radio din App Store. Pentru Iphone sunt 3 variante:
  1. Descarca si instaleaza playerul WINAMP din sectiunea “App store” a sistemului sau direct de pe site-ul http://www.winamp.com. Dupa instalare, mergi la la sectiunea SHOUTCAST a playerului si cauti adresa 188.26.113.227:7000 .
  2. Descarca si instaleaza playerul “SHOUTcast Radio” din sectiunea “App store”.
  Dupa instalare, mergi la la sectiunea “STATIONS” a playerului si da cautare la adresa 188.26.113.227:7000 .
  3. Descarca si instaleaza programul “HiDef Radio” din sectiunea “App store”.
  Dupa instalare, mergi la sectiunea “Search music feeds” a programului si da cautare la adresa 188.26.113.227:7000 .

 • pr. Marius Matei:

  Ne-am bucura nespus daca ati posta inregistrari audio, video si foto cu parintele Gheorghe Santa.

 • lidia:

  slavit sa fie Domnul !
  si mie imi place foarte mult ROD.Multumesc Domnului ,si doresc ca EL sa rasplateasca din plin pe cei ce se ostenesc,in vestirea CUVANTULUI SFANT.

 • mimi cocioban:

  ascult cu multa bucurie rod de citeori am ocazia domnul sa va dea putere sa continuati tot asa slavit sa fie domnu

 • SLAVIT SA FIE DOMNUL !!!!
  Multumesc tuturor in Numele DOMNULUI IISUS , tuturor celor ce lucrati la acest program radio , pentru aceste frumoase colinde inainte de NASTEREA DOMNULUI NASTRU IISUS HRISTOS ….. dar si pentru toate programele din cursul anului ….
  Sunteti minunati , si ma rog DOMNULUI DUMNEZEU , sa va dea multa putere sa continuati si sa ne ajutati si imbarbata sa putem merge cu incredere pe CALEA INGUSTA . care duce spre IMPARATIA LUI DUMNEZEU SI VIATA VESNICA , CARE NE-A DARUIT-O PRIN FIUL SAU – IISUS HRISTOS ….

 • SLAVIT SA FIE DOMNUL ! Nu stiu de ce de citeva zile nu va mai pot auzi …. oare e ceva defect la mine , sa-u aveti dvs. vreo defectiune tehnica !! ?
  i-mi pare asa de rau … Domnul sa faca sa se rezolve si aceasta problema ….

 • viky m:

  Ascultam si noi la Paris si ne rugam ca Domnul sa va binecuvinteze cu putere de munca
  Slavit sa fie Domnul!

 • ,,ca de la suflet la suflet,,hrana duhovniceasca

 • florin:

  multa linguseala poate duce la dictatura

 • SLAVIT SA FIE DOMNUL !!!
  ….. Mii de multumiri celor care lucrati la acest post de radio !! ,, Radio Oastea DOMNULUI !!! Mie personal , tot ce dati aici , cintari , poiezii , povestiri , proverbe versificate , etc … sint un adevarat balsam ptr. inima si suflet !
  DOMNUL DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA TOATA MUNCA DEPUSA , ptr. noi …. si :) nu sint deloc lincuseli asa cum am vazut mai sus un comentariu !!!
  …. este purul adevar , este ceea ce simt eu !!!! MULTA PACE ! si inca o data MULTUMESC MULT IN NUMELE DOMNULUI ISUS !

Lasă un răspuns

iulie 2015
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Iun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Categorii
Tabara de tineret
Video
Colecţia Isus Biruitorul
Lumina de la Certege

Calendar
Icoana Zilei
Sinaxar
Biblioteca
Vă recomandăm
Medalia Oastei